16115690-2

PLASTIIK

Plastiik er en single-point-of-contact butik.

Etableret for at levere ekstern senior-level rådgivning, og for at have fuld kontrol over jeres digitale tilstedeværelse online.

Siden Plastiik blev etableret i 2008 har det studiet udviklet sig, og er vokset ud over bare at være en en-mands operation.

Open Source - Ejerskab  vs. Digitale Håndjern

99% af alt web-relateret arbejde der laves igennem Plastiik, laves på Open Source software.

Da jeg åbnede dørene for forretningen i 2008 oplevede jeg, at hos stort set hver eneste kunde der kom ind ad døren, var i en form for "digitale håndhjern" af sine leverandører. Enten i form af hjemmelavede systemer, som ingen kunne - eller måtte - overtage, eller ved at være fastlåst på omkostningstunge platforme, med årlige licenser og (ofte manglende) support, der ikke leverede værdi i overenstemmelse med hvad der blev betalt.

Omend jeg som leverandør forstår det smarte i, at låse sine kunder til sig, så bifalder jeg ikke denne form for forretning. At skabe et usundt afhængighedsforhold imellem mennesker - eller forretninger - er efter min mening, en form der hører sidste årtusinde til.

Derfor bygges alle opgaver i en form, hvor der er rene skillelinier og fuld frihed og kontrol ved overdragelse af opgaven.

Da alt bygges på Open Source platforme, der nu om dage bruges af hundredetusindevis hvis ikke millioner af virksomheder verden over - og af endnu flere udviklere - står man i en meget favorabel situation, skulle man mod forventning ønske, at sadle om og skifte Plastiik ud som rådgiver og vedligeholder.

Ved denne form bliver alt samarbejde altid bygget på konstant "at vælge til", istedet for at være tvunget til at holde fast i samme leverandør af sine digitale ydelser.

Samarbejdsmodel 

På stort set alle projekter trækker jeg på det solide netværk, som jeg har bygget igennem de sidste 20 år - vi samler os i små teams af specialister der samarbejder og leverer hvad du ønsker dig.

Stort set alle der er involveret i forretningen, er mindre uafhængige profesionelle web leverandør - designere, kodere, tekstforfattere eller informationsarkitekten der har bygget en mindre konsulentvirksomhed omkring deres eget talent og vedholdende selv-motivation.

Jeg selv er meget begejstret for at samarbejde med denne type, der deler min passion for at levere enestående resultater, alt imens vi gør hvad vi kan for at kommunikere klart og konstruktivt hvert eneste skridt på vejen.

På bundlinjen : leverer vi arbejde i høj klasse, for en brøkdel af omkostningerne - og ekspeditionstiden - for større bureauer.

Et skræddersyet Website eller redesign på WordPress

Det er vores speciale. Vi arbejder med de to bedste opensource platforme - WordPress og Drupal hver eneste dag.

Vi bygger håndlavede websteder der er skræddersyet til de specifikke behov og mål som vores kunder har.

Og vi sørger for, at hver en bid af indholdet (der giver mening) selv kan styres af dig.

Men skræddersyet WordPress og Drupal udvikling er selvfølgelig kun halvdelen. Vi starter altid med at lytte og afklare din virksomheds mål og studere dine brugeres behov.

Som regel ved hjælp af detaljerede sitemaps, wireframes, tekst og smukke photoshop mockups får vi styr på det hele, før en een eneste linje bliver kodet.

Vil du vide mere?

Læs FAQ eller skriv til mig

 

 

Scroll to Top