Interwebz & Doodles
Interwebz & Doodles

FAQ

Hvor mange mennesker arbejder hos Plastiik? 

Det korte svar er – een.

Det længere og sande svar er – det afhænger af projektet.

Vores samarbejds model fungerer i en to-trins proces:

Først, afklarer og afstemmer vi målet for dit projekt. Så, hvis det er nødvendigt, samler jeg et lille team af uafhængige fagfolk – designere, udviklere, tekstforfattere, User Interface, Informations Arkitektur og branding eksperter – matchende til det specifikke behov i dit projekt.

De fleste projekter er bare mig, der håndterer alle aspekter af projektet for dig (imens du, i bedste fald, slapper af på en strand med en drink i hånden).

Andre projekter er et samarbejde mellem mig og 1-3 andre eksperter.

 

Hvor er du og dit team baseret? 

Jeg driver Plastiik ud af mit kontor på Smallegade, Frederiksberg – lige overfor Andedammen hvis du er lokal.
Omkring 12 minutter fra Rådhuspladsen.
Mine samarbejdspartnere arbejder fra forskellige lokationer i både ind- og udland.

 

Kan du give mig en idé om prissætning? 

Det kan jeg – hvis du kontakter mig og vi tager en halv times snak om hvad det er du ønsker dig.
Jeg vil gerne diskutere detaljerne ansigt til ansigt, og så udarbejde et forslag der skitserer det nøjagtige omfang, tidsplan og omkostning.
Jeg dur ikke til revolversalg eller give tilbud uden forudsætninger – så lad være at kontakte mig, hvis ikke I er seriøse.

 

Vil du deltage i udbud? 

Jeg vil ikke skarpt afvise at jeg vil være med i en udbudsrunde, men som udgangspunkt finder jeg ikke den form frugtbart for opstart på et samarbejde.

Min erfaring siger mig, at der altid underbydes for at få opgaven, og efterfølgende faktureres der langt mere end buddet, når først du som kunde er i “håndhjern” og lænket til leverandøren. Jeg har sjældent mødt kunder, som har haft langvarig succes med denne form.

Jeg vil gerne starte med detaljerede drøftelser af dit mål, omfang og dit budget og krav – udfra dette vil jeg give et forslag der skitserer en planlagt løsning, en tidslinje og forventede omkostninger.

Jeg giver ikke tilbud på spekulative arbejder.

 

Hvorfor skulle jeg ansætte Plastiik til redesign af mit website, istedet for selv at få til en freelancer eller et større bureau? 

Plastiik tilbyder en unik værdi, der er placeret et sted i mellem en solo freelancer og større handlefrihed.
Min samarbejdsmodel lader mig til at arbejde med virkelig fantastiske mennesker uden overhead af store kontorer og organisatorisk bloat.

 

Mine samarbejdspartnere og jeg er selvstændige erhvervsdrivende, der af natur er ubønhørligt selvmotiverende og lidenskabelige om vores håndværk. Vores kollektive specialiteter og erfaring hjælper os med at levere en godt afrundet, professionelt bygget hjemmeside til din virksomhed eller organisation.

Da jeg er erfaren designer, projektstyrer og udvikler selv, kan du være sikker på, at dit projekt bliver ledet og håndteret af en person, der kender håndværket intimt – ingen mellemmænd eller accountmanagers her.

 

Jeg har haft et par kunder, der selv har ønsket at styre udviklere eller designere som de har arbejdet med igennem Plastiik. I alle tilfælde er de kommet til kort, og har enten ikke haft nok tid til at håndtere og drive projektet frem – eller slet og ret manglet erfaring og ordforråd til at drøfte løsningen direkte med udvikler og/eller designer. Efterfølgende har jeg naturligvis taget over igen, og hjulpet dem i mål.

 

Er du designer, udvikler, projektleder mv. og ønsker flere opgaver?

Jeg er passioneret omkring webdesign og udvikling – har du evnerne og har trackrecord på du kan gennemføre et projekt fra A-Z, så ønsker jeg at arbejde med dig!

Skriv til mig og send dit website, portfolio, blog, etc.

Jeg ser frem til at møde dig!