HVOR MANGE ARBEJDER DER HOS PLASTIIK?

Det korte svar er - een.

Det længere og mere sande svar er - det afhænger af projektet.

Vores samarbejds model fungerer i en to-trins proces:

Først, afklarer og afstemmer vi målet for dit projekt. Så, hvis det er nødvendigt, samler jeg et lille team af uafhængige fagfolk - designere, udviklere, tekstforfattere, User Interface, Informations Arkitektur og branding eksperter - matchende til det specifikke behov i dit projekt.

De fleste projekter er bare mig, der håndterer alle aspekter af projektet for dig, mens du gør det du er bedst til, og alene bruger din tid på at godkende leverancer.

Andre projekter er et samarbejde mellem mig og 1-3 andre eksperter.

Hvor er du og dit team baseret? 

Jeg driver Plastiik ud af mit kontor på Smallegade, Frederiksberg - lige overfor Andedammen hvis du er lokal.
Omkring 12 minutter fra Rådhuspladsen.

Mine samarbejdspartnere arbejder fra forskellige lokationer i både ind- og udland.

Kan du give mig en idé om prissætning?

Det kan jeg - hvis du kontakter mig og vi tager en halv times snak om, hvad det er du ønsker dig.

Jeg vil gerne diskutere detaljerne ansigt til ansigt, og derfra udarbejde et simpelt forslag der skitserer det nøjagtige omfang, tidsplan og omkostning.

Jeg har ikke megen energi i revolversalg, eller give tilbud uden forudsætninger. Men jeg er god partner, og meget fair økonomisk, hvis du leder efter langsigtede relationer, du kan arbejde i dybden med.

Vil du deltage i udbud?

Jeg vil ikke skarpt afvise, at jeg vil være med i en udbudsrunde - men som udgangspunkt finder jeg ikke den form frugtbar, for opstart på et tillidsfuldt samarbejde.

Min erfaring siger mig, at leverandører altid underbyder for at få opgaven, og der efterfølgende faktureres langt mere end buddet, når først du som kunde er i "håndhjern" og lænket til leverandøren. Jeg har sjældent mødt kunder, der har haft langvarig succes og samarbejde på baggrund af denne form.

Jeg vil gerne starte med detaljerede drøftelser af dit mål, omfang og dit budget og krav - udfra dette vil jeg give et forslag der skitserer en planlagt løsning, en tidslinje og forventede omkostninger.

Jeg giver ikke tilbud på spekulativt arbejde.

Hvorfor skulle jeg ansætte Plastiik til redesign af mit website, istedet for selv at gå til en freelancer eller et større bureau? 

Plastiik tilbyder en unik værdi, der er placeret et sted i mellem en solo freelancer og større handlefrihed.

Samarbejdsmodellen tillader mig at arbejde med erfarne gode mennesker, der kan levere uden overhead, store kontorer og organisatorisk bloat.

Mine samarbejdspartnere og jeg er selvstændige erhvervsdrivende, der af natur er nonstop selvmotiverende og lidenskabeligt optagede af vores håndværk. Vores kollektive specialer og erfaring hjælper med, at levere et godt afrundet, professionelt bygget website til din virksomhed eller organisation.

Da jeg er erfaren designer, projektstyrer og udvikler selv, kan du være sikker på, at dit projekt bliver ledet og håndteret af en person, der kender håndværket intimt - og der findes af samme årsag ingen mellemmænd eller accountmanagers her.

Jeg har haft et par kunder gennem årene, der selv har ønsket at styre udviklere eller designere som de har arbejdet med igennem Plastiik. I alle tilfælde er de kommet til kort, og har enten ikke haft nok tid til at håndtere og drive projektet frem - eller slet og ret manglet erfaring og ordforråd til, at drøfte løsningen direkte med udvikler og/eller designer. Efterfølgende har jeg altid taget over, og hjulpet kunder i mål.

Er du designer, udvikler, projektleder mv. og ønsker flere opgaver?

Jeg er passioneret omkring lederskab, rammer for optimal performance, webdesign og udvikling - har du evnerne og har du en trackrecord der viser du kan gennemføre et projekt fra A-Z, så har du kvalifikationer der gør, at jeg vil arbejde med dig!

Skriv til mig og send dit website, portfolio, blog, etc.- så tager vi en samtale, om der kan åbnes projekter med dig ombord.

Jeg ser altid frem til at møde nye interessante mennesker, der selv er optaget af at bygge forretning og deres tilværelse.

Scroll to Top